Friday, June 25, 2010

Hantaran.Com-Purple putih

Purple-putih juga merupakan warna yang sering menjadi pilihan para pengantin untuk majlis istimewa mereka. Pilihan Purple-putih ini merupakan pilihan warna Ida dan suami yang berlangsung pada Jun 2010. Gubahan ringkas ini menggunakan bakul drpd surat khabar dan kain net sebagai hiasan. Semoga Ida & suami berpuas hati dengan gubahan ringkas dari kami.

9 hantaran untuk pihak lelaki..opss maaf tiada dulang untuk gambar ini....

Kalin pelikat

Al-Quran & rehal

Kain ElaAntara hantaran: Baju kemeja, kain pelikat, sejadah, kasut, tali pinggang, kain ela, buah-buahan, dan....

Hantaran.Com - Hijau lumut

Sekiranya anda suka dengan warna hijau, di sini saya uploadkan beberapa gambar gubahan bertemakan warna hijau bersempena majlis pernikahan Ain dan Sham. Gubahan menggunakan bakul daripada surat khabar.

Gubahan Choclate.

Gubahan sejadah

Gubahan Handbag.

Sepatu sebagai hadiah untuk pengantin

BuaH-BuaHan

dan sumi....

Hantaran.Com - Merah-putih

Merah-putih pula adalah warna pilihan ain untuk majlis pernikahannya dengan Sham. Gubahan menggunakan bakul daripada surat khabar dan kipas tangan antara aksesori yang digunakan untuk hiasan hantaran.

Gubahan Sirih sebagai pelengkap adat.

Buah Strawberry daripada gula.

Gubahan kain pelikat sebagai tengkolok.

Antara gubahan-gubahan yang sempat di ambil.Semoga pasangan ini kekal bahagia untuk selamanya....Amin

Hantaran.Com - Hijau

Tema hijau pujuk pisang ini merupakan warna pilihan pasangan Mahmud & Roswati pada majlis pertunangan mereka. Hanya beberapa gambar sahaja yg sempat kami upload.

Gubahan Choclate..

Gubahan baju kemeja.

Gubahan Kain pelikat.

Thursday, June 24, 2010

BakuL.CoM

ShamainCraft.Com juga menyediakan servis membuat bakul daripada barangan terpakai dengan pelbagai design. Bakul ini bukan sahaja sesuai untuk gubahan hantaran malah juga berguna untuk hamper, gubahan bunga, barangan hiasan dan tempat menyimpan barang.

Harga: bakul tidak bertangkai (simple-jenis a) RM 8, bakul tidak bertangkai (jenis b) = RM 10, bakul bertangkai RM 10 dan bakul gabung RM 12.

Bakul simple (jenis A) = RM 8


Bakul gabung ( ada dua bakul : atas dan bawah) RM 12


Bakul bertangkai = RM 10

BuNGa TeLuR.CoMShamainCraft.Com menyediakan perkhidmatan tempahan bunga telur pelbagai warna untuk majlis istimewa anda. Jom tengok!!!! kalau ada yang berkenan di hati..jangan segan2 maklumkan pada saya....

Harga bunga telur = RM 0.80